News Flash:

Oua umplute cu ton II

12 Octombrie 2011
2610 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua umplute cu ton II
Ingrediente: 4 oua 80 g conserva de ton 1 lingurita capere 2-3 linguri maioneza sare Mod de preparare: Ouale se fierb tari. Dupa ce se racesc, se taie in jumatate pe lungime si se scoate galbenusul. Intr-un castron se pun tonul scurs de ulei, caperele, maioneza si galbenusurile, se potriveste de sare si se face o crema. Apoi aceasta se pune in poche si se umplu albusurile. Se decoreaza cu capere. Se lasa la frigider pana in momentul servirii. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua bucataria internationala retete vegetariene macaroane groase
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1806 viz    0 com
1780 viz    0 com
2005 viz    0 com
1289 viz    0 com
1222 viz    0 com
1996 viz    0 com
1366 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1844 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013553 (s)