News Flash:

Oua umplute cu spanac

25 Mai 2016
4114 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 oua fierte tari, curatate si injumatatie pe orizontala
cca 150 gr maioneza
2 linguri mustar Dijon
6 felii de bacon mai subtiri
200 gr baby spanac proaspat, tocat marunt
piper
sare
paprika (pentru decor)

Mod de preparare:

1. Soteaza putin baconul, pana devin usor crocant.
2. Adauga spanacul. Cad s-a inmuiat, potriveste de sare si piper. Ia de pe foc si lasa sa se raceasca.
3. Scoate galbenusurile din oua, piseaza-le cu o furculita, apoi amesteca-le cu maioneza si mustar. Potriveste de sare si piper.
4. Pune peste compozitie spanacul si baconul, omogenizeaza si umple jumatatile de albus.
Inainte de servire, presara paprika peste oua.
Daca nu le consumi atunci, acopera-le cu folie alimentara si baga-le in frigider.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua umplute oua spanac aperitiv oua platou oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

262746 viz    1 com
7144 viz    0 com
2171 viz    0 com
31245 viz    0 com
7495 viz    0 com
5501 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028663 (s)