News Flash:

Oua umplute cu piept de pui

26 Iulie 2011
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua umplute cu piept de pui
Ingrediente: 10 oua 1/2 piept de pui crema de unt sau branza 5 castraveti murati gogosari rosii murati patrunjel sare piper Pentru maioneza: 2 oua mustar ulei sare Mod de preparare: Se pun ouale la fiert. Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza dupa gust si se pune pe gratar. Dupa ce ouale s-au fiert, se taie in doua si se scoate galbenusul. Pieptul de pui, castravetii, gogosarii si partunjelul se taie marunt. Se amesteca galbenusul cu crema te unt sau branza pana devin omogene, se adauga pieptul de pui, muraturile, patrunjelul si sare dupa gust. Din cele 2 oua ramase se face maioneza. Pe un platou intins se toarna maioneza si se pun ouale. Se orneaza dupa preferinte. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://delly.garbo.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua nuci pecan bolle folie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014130 (s)