News Flash:

Oua umplute cu pate de ficat

1 Mai 2013
2997 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua fierte tari
2 linguri pate de ficat
o lingura de unt
sare
piper
cateva fire de patrunjel verde

Mod de preparare:

Ouale se curata de coaja si se taie in doua, pe lung. Se scot galbenusurile, care se paseaza, apoi se adauga pateul si untul. Se amesteca toate pana se obtine o pasta omogena, apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Jumatatile de ou (albusurile fierte) se umplu apoi cu aceasta pasta, folosindu-se o lingurita, dupa care se orneaza fiecare cu cateva frunze de patrunjel.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1733 viz    0 com
2412 viz    0 com
1518 viz    0 com
2819 viz    0 com
1264 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014053 (s)