News Flash:

Oua umplute cu pate

7 Noiembrie 2011
2342 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua umplute cu pate
Ingrediente: 6 oua 100 g pate de porc 2 linguri de smantana 4 linguri de maioneza marar piper sare Mod de preparare: Ouale se fierb, se lasa la racit in apa rece, apoi se taie in doua si se scot galbenusurile. Acestea se faramiteaza cu furculita si se amesteca cu  pateul, maioneza si restul de igrediente. Rezulta o pasta cu care umplu albusurile. Deasupra se pune maioneza, verdeata etc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua bucataria internationala smantana bolle marar piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1169 viz    0 com
1160 viz    0 com
2361 viz    0 com
1091 viz    0 com
1005 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019391 (s)