News Flash:

Oua umplute cu maioneza si cascaval

2 Mai 2013
6388 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
20 oua
3 cutii iaurt
400 gr maioneza
6 linguri cascaval dat prin razatoarea mica
5 linguri castraveciori murati, taiati marunt
3-4 linguri marar tocat sau patrunjel
sare
piper
 
Mod de preparare:
 
Se fierb ouale cca 15 min. Dupa ce s-au racit si decojit, se taie in jumatati pe lungime. Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu cascavalul, castravetii murati, o cutie cu iaurt, maioneza atat cat trebuie (compozitia sa nu fie prea fluida, incat sa curga de pe ou), se mai pune sare si piper dupa gust. Se umplu jumatatile de oua cu aceasta compozitie, se pun intr-un vas, iar deasupra se toarna sosul preparat din maioneza ramasa, iaurtul si verdeata tocata marunt.
Se servesc rece, ca aperitiv.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua iaurt maioneza castraveciori murati marar tocat sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1704 viz    0 com
3206 viz    0 com
1972 viz    0 com
2753 viz    0 com
1681 viz    0 com
3015 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019783 (s)