News Flash:

Oua umplute cu ficatei de pui

15 Noiembrie 2013
4206 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 oua
150 g ficatei de pui
30 g unt
sucul de la o lamaie
sare
salata verde
patrunjel tocat

Mod de preparare:


Ouale se fierb tari, se taie in jumatate pe orizontala si se scot galbenusurile. Ficateii se fierb si ei in apa plata, se scurg de zeama si se paseaza. Se amesteca cu galbenusurile, patrunjelul tocat, untul si sarea si se umplu jumatatile de oua cu aceasta compozitie. Se orneaza cu frunze de salata verde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitive retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019127 (s)