News Flash:

Oua umplute cu crema de ton

24 Iunie 2011
2244 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua umplute cu crema de ton
Ingrediente: 6 oua 300 g ton maruntit 120 g unt sare piper boia dulce ceapa verde limes Mod de preparare: Ouale se fierb timp de 10 minute, iar apoi se opreste focul si se acopera cratita cu un capac si se lasa 15 minute. Ouale in coaja se trec pe sub un jet de apa rece, apoi se curata de coaja, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul. Tonul se marunteste, untul se mixeaza cu un praf de sare, apoi se adauga tonul si un galbenus faramitat. Cu pasta rezultata se umplu ouale si se presara boia dulce. Se orneaza cu rondele de ceapa verde si limes. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua retete vegetariene icre sos marinat almette cartofi albi unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1194 viz    0 com
1646 viz    0 com
1026 viz    0 com
2227 viz    0 com
2353 viz    0 com
6477 viz    0 com
2098 viz    0 com
2190 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022596 (s)