News Flash:

Oua umplute cu ciuperci

6 Aprilie 2011
1469 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua umplute cu ciuperci
Ingrediente: 5 oua 100 g ciuperci 1 lingura patrunjel tocat sare piper 50 g unt 1 gogosar Mod de preparare: 1. Fierbeti ouale tari, le curatati si le taiati in doua pe lungime. 2. Scoateti galbenusurile si le frecati cu unt, sare, piper, apoi adaugati ciupercile prajite si taiate marunt si patrunjelul verde. 3. Cu aceasta pasta umpleti albusurile, care le aranjati pe o farfurie lata si le garnisiti cu bucatele de gogosari si o frunzulita de patrunjel verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua ciuperci banane sare piper unt boia iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3710 viz    0 com
1275 viz    0 com
2850 viz    0 com
2329 viz    0 com
2513 viz    0 com
1299 viz    0 com
1218 viz    0 com
2320 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013121 (s)