News Flash:

Oua umplute cu ciuperci

6 Aprilie 2011
1366 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua umplute cu ciuperci
Ingrediente: 5 oua 100 g ciuperci 1 lingura patrunjel tocat sare piper 50 g unt 1 gogosar Mod de preparare: 1. Fierbeti ouale tari, le curatati si le taiati in doua pe lungime. 2. Scoateti galbenusurile si le frecati cu unt, sare, piper, apoi adaugati ciupercile prajite si taiate marunt si patrunjelul verde. 3. Cu aceasta pasta umpleti albusurile, care le aranjati pe o farfurie lata si le garnisiti cu bucatele de gogosari si o frunzulita de patrunjel verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua ciuperci banane sare piper unt boia iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3608 viz    0 com
1202 viz    0 com
2716 viz    0 com
2233 viz    0 com
2385 viz    0 com
1219 viz    0 com
1154 viz    0 com
2233 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013539 (s)