News Flash:

Oua umplute cu ciuperci

6 Aprilie 2011
1294 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua umplute cu ciuperci
Ingrediente: 5 oua 100 g ciuperci 1 lingura patrunjel tocat sare piper 50 g unt 1 gogosar Mod de preparare: 1. Fierbeti ouale tari, le curatati si le taiati in doua pe lungime. 2. Scoateti galbenusurile si le frecati cu unt, sare, piper, apoi adaugati ciupercile prajite si taiate marunt si patrunjelul verde. 3. Cu aceasta pasta umpleti albusurile, care le aranjati pe o farfurie lata si le garnisiti cu bucatele de gogosari si o frunzulita de patrunjel verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua ciuperci banane sare piper unt boia iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3514 viz    0 com
1134 viz    0 com
2578 viz    0 com
2112 viz    0 com
2288 viz    0 com
1046 viz    0 com
1090 viz    0 com
2148 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019180 (s)