News Flash:

Oua umplute cu carne de crab

27 Aprilie 2016
606 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 oua
100 gr carne de crab, fiarta
1/2 cana de maioneza
1 lingura de mustar
2-3 fire de ceapa verde
sare
zeama de lamaie
piper
tarhon (optional)

Mod de preparare:

Fierbe ouale timp de 10-12 minute si toarna apa rece peste ele pana cand ajung la temperatura camerei. Decojeste-le cu grija si taie-le in jumatati, pe lungime. Scoate cu grija galbenusurile, pentru a nu rupe albusul. Adauga-le in robotul de bucatarie impreuna mustarul si amesteca bine pana obtii o crema. Adauga crema intr-un castron incapator.

Toaca ceapa foarte marunt si pune-o deoparte. Toaca si carnea foarte marunt. Adauga in compozitia de ou doua linguri de maioneza. Amesteca bine, apoi incorporeaza carnea si o parte din ceapa tocata. Asezoneaza totul dupa gust cu sare, piper si cateva picaturi de zeama de lamaie. Pentru a le da o aroma mai intensa si savuroasa, adauga o lingurita de tarhon tocat marunt.

Amesteca totul bine si daca simti nevoia, mai adauga ceapa si maioneza, dupa gust. Umple jumatatile de oua cu acest amestec si raceste-le in frigider timp de cateva ore. Decoreaza apoi ouale cu maioneza dupa preferinte. Pentru un aspect placut poti adauga deasupra cateva firicele de carne de crab, putina boia si cateva frunzulite de ceapa verde, tocata.
Serveste ouale umplute cu carne de crab alaturi de alte aperitive. Se servesc reci.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua umplute reteta crab oua pasti oua crab
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1831 viz    0 com
4765 viz    0 com
2462 viz    0 com
1665 viz    0 com
4595 viz    0 com
6534 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020601 (s)