News Flash:

Oua umplute cu branza si smantana

9 Ianuarie 2012
4223 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua
50g branza telemea sau feta
1- 2 linguri smantana sau iaurt gras
putin marar
1 bucatica mica de unt

Mod de preparare:

Fierbem ouale 15 minute apoi le punem rapid sub jet de apa rece. Le curatam de coaja si scoatem cu grija galbenusurile. Punem in blender galbenusurile, branza, mararul (puteti pune si 1 catel de usturoi), smantana si untul. Daca nu aveti blender puteti folosi o lingura de lemn.Umplem jumatatile de albusuri si apoi le asezam pe platou. Servim cu maioneza sau sos de iaurt (click pentru a citi reteta Sos de iaurt cu soia).

Recomandarile Amaliei:

Ar fi ideal sa aveti un pos pentru ornat.
Atentie la sare sa nu puneti decat daca e cazul, branza este deja sarata.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Oua_umplute_cu_branza_si_smantana1
oua branza telemea feta smantana iaurt gras marar unt blender maioneza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1391 viz    0 com
2730 viz    0 com
2045 viz    0 com
1144 viz    0 com
5638 viz    0 com
2133 viz    0 com
10458 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1830 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025667 (s)