News Flash:

Oua umplute cu bacon

20 Ianuarie 2016
1527 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 oua
4 felii de bacon
½ cana maioneza
1 lingura mustar
4 linguri branza cheddar
sare
boia de ardei iute
piper

Mod de preparare:

Fierbe ouale tari, apoi curata-le de coaja. Taie-le in jumatate si indeparteaza cu grija galbenusul, avand grija sa nu rupi albusurile. Intr-o tigaie nonaderenta, prajeste feliile de bacon pana devin crocante. Scoate-le pe o farfurie si marunteste-le cu ajutorul unei furculite.

Intr-un castron pentru mixer adauga galbenusurile, mustarul si o lingura de maioneza. Mixeaza bine pana obtii o compozitie omogena. Adauga apoi, treptat restul de maioneza. Asezoneaza dupa gust cu sare, piper si boia de ardei iute. Adauga apoi branza Cheddar si bacon-ul.
Umple albusurile cu amestecul obtinut. Lasa-le la frigider minim doua ore inainte de a le servi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua umplute reteta oua oua aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021519 (s)