News Flash:

Oua umplute

22 Decembrie 2011
1871 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua umplute
Ingrediente:

oua
smantana
putin mustar
piper
sare

Mod de preparare:

Fierbem ouale in apa cu 2 stropi de otet in jur de 13 minute, ca sa fie tari, apoi le punem direct sub jet de apa rece. Lasam 1 minut si apoi le curatam. Cu un cutit bine ascutit le taiem in jumatate, apoi cu o lingurita sau fara scoatem galbenusurile si le punem intr-un castronel. Le zdrobim bine cu furculita si apoi adaugam putin mustar si cate un pic de smantana, amestecand bine. Punem smantana pana obtinem o pasta cremoasa. Condimentam cu sare si piper si apoi umplem jumatatile goale.
Le asezam pe un platou si separat facem o maioneza. La aceasta adaugam cateva linguri de smantana sau iaurt gras.

sursa reteta si fotografie: haisagatim.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua smantana mustar piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2418 viz    0 com
1201 viz    0 com
4394 viz    0 com
2277 viz    0 com
1749 viz    0 com
1900 viz    0 com
1243 viz    0 com
1652 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013283 (s)