News Flash:

Oua scotiene

4 Aprilie 2011
3628 Vizualizari | 0 Comentarii
oua scotiene
Ingrediente: 7 oua, 300 g carne de porc, 300 g carne de vita, 1 lingurita sare, 1 lingurita busuioc uscat, ½ lingurita nucsoara rasa, 500 ml ulei de floarea soarelui Mod de preparare: Se fierb 6 oua nu mai mult de 4-5 minute. Carnea de vita si de porc se trece prin masina de tocat sau se marunteste cu ajutorul unui blender. În carnea tocata adaugati un ou si amestecati bine. Se condimenteaza carnea cu sare, busuioc si nucsoara. Se împarte carnea în sase parti egale. Din fiecare bucata formati o turta, în ea se pune câte un ou si se înveleste în acest amestec de carne. Într-o cratita mica sau tigaie, se toarna ulei si se încinge bine, în acest ulei se prajesc ouale învelite în carne pâna se rumenesc. Ouale prajite se scot si se pun pe un prosop curat. Se pot servi atât reci cât si calde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua nucsoara sare bruschete turta ulei shaker crap
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1207 viz    0 com
2737 viz    0 com
2246 viz    0 com
2401 viz    0 com
1232 viz    0 com
1160 viz    0 com
2242 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019651 (s)