News Flash:

Oua posate cu somon si avocado

27 August 2014
1903 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

220 g somon afumat
1 avocado
4 oua
sare
1 lamaie
1 lingura de otet alb
rucola
piper proaspat macinat

Mod de preparare:

Umple o tigaie adanca cu apa (un strat cam de 7,5 cm). Adauga otetul si pune apa la fiert, dar nu o lasa sa clocoteasca. Trebuie sa aiba doar niste bule mici. Imparte rucola pe patru platouri. Deasupra, stoarce putina lamaie. Imparte somonul afumat in patru portii egale si asaza-l peste rucola. Taie avocado-ul in felii subtiri si aranjeaza-l peste somon. Mai stoarce putina lamaie deasupra.
Apoi, sparge, pe rand, cate un ou si pune-l in apa care fierbe. Amesteca-l cu o lingurita astfel incat sa ramana laolalta. Pune ouale peste restul de ingrediente, asezoneaza cu sare si piper si serveste salata imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua posate retete somon mic dejun retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023577 (s)