News Flash:

Oua marinate cu sfecla rosie

30 Octombrie 2012
2431 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

12 oua
o sfecla rosie fiarta
2 lingurite de mustar
fire de cimbrisor
oregano verde
2 cepe taiate julienn
otet
zahar
apa
boabe de piper rosu, negru si verde
coriandru
boabe de mustar
2 frunze de dafin
 
Mod de preparare:


Ouale fierte le-am ingramadit in borcane de 800 de grame. Am inceput prin a pune in borcane ceapa taiata julien, oregano verde si sfecla rosie intr-unul si ceapa si firele de cimbrisor in celalalt.

Intre timp, am fiert o cana de otet cu doua cani de apa si cu 6-7 linguri de zahar. Am adaugat condimentele si am lasat sa dea in clocot cinci minute. Am luat amestecul de pe foc, l-am lasat sa se racoreasca putin si am turnat in primul borcan pana am acoperit bine continutul. Pentru al doilea borcan, am adaugat in otet doua lingurite de mustar amestecate bine cu un strop de ulei de masline.
Am inchis borcanele cu capace si le-am dat la rece. Ouale s-au intarit si sunt acrisoare, cu aroma de sfecla sau mustar. Sunt un aperitiv excelent, care nu mai cere nimic picant pe langa el, dar pe care il vad combinat cu ceva cremos, eventual cu un fel de branza usoara.

Oua marinate cu sfecla rosie recomandate de bucatareli.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua marinate retete conserve retete aperitiv aperitive picante oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1845 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019629 (s)