News Flash:

Oua la cuptor cu branza si arpagic

29 Octombrie 2013
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 oua
125 ml smantana
40 g branza
doua cepe verzi
1/4 cana de arpagic proaspat tocat marunt
ulei vegetal
sare
piper

Mod de preparare:

Unge cateva vase termorezistente cu ulei si sparge in fiecare cate un ou. Toarna peste ele uniform smantana, apoi presara branza feta, ceapa verde, arpagicul si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Da vasele la cuptor pentru aproximativ 10 minute, pana cand compozitia devine usor aurie. Ouale coapte cu arpagic si feta se servesc calde, cu paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua coapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1804 viz    0 com
1447 viz    0 com
1351 viz    0 com
2463 viz    0 com
1820 viz    0 com
975 viz    0 com
1647 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010980 (s)