News Flash:

Oua in sos de rosii - Shakshuka

1 Mai 2012
1977 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua in sos de rosii
Ingrediente:

2 oua
300 g rosii decojite, cubulete, in suc propriu
o jumatate de ardei gras rosu
ceapa uscata taiata rondele sau o legatura ceapa verde
5-6 ciuperci proaspete  feliate
cimbru
oregano
ardei iute verdeata
piper
sare


Mod de preparare:

Se curata si spala ceapa si ardeiul, se toaca dupa preferinta.Se curata ciupercile si se feliaza, se taie rondele ardeiul iute.In putin ulei se caleste ceapa si cele doua feluri de ardei,cand s-au inmuiat putin se adauga ciupercile feliatesi apoi rosiile din conserva, la nevoie se adauga si cateva linguri de apa, daca sosul este mult prea consistent.Se condimenteaza, iar cand a dat in clocot  se sparg si cele doua ouasi se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba pana ce ouale sunt complet gatite.Se serveste calda cu verdeata tocata.
Oua in sos de rosii pregatite de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua rosii decojite ceapa ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3249 viz    0 com
3388 viz    0 com
2495 viz    0 com
2071 viz    0 com
1164 viz    0 com
2074 viz    0 com
3102 viz    0 com
7615 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019320 (s)