News Flash:

Oua in sos de rosii

16 Mai 2011
988 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua in sos de rosii
Ingrediente: 1 ceapa mare 1 ardei gras mare 4 catei usturoi 2 conserve de rosii (a cate 400 gr fiecare) 1/2 cana apa 1 lingurita oregano uscat 2 lingurite rase boia dulce 1/4 lingurita piper 5 ardei iuti murati (optional) 1 varf lingurita harissa (optional) sare 6 oua 4 linguri ulei Mod de preparare: 1. Calim ceapa si ardeii taiati marunt in uleiul incins. Cand se inmoaie ceapa, adaugam usturoiul strivit si mai calim 1 minut. 2. Adaugam rosiile din conserva (cu tot cu suc) strivite cu furculita si apa. Condimentam cu oregano, boia, piper, sare, harissa si ardei iuti (cele doua din urma le adaugati daca doriti sa fie mancarea picanta). Fierbem totul la foc mediu pentru 20 minute. Gustati sosul si mai adaugati condimente daca doriti. 3. Spargeti ouale in sosul de rosii. Puneti capacul pe oala si continuati fierberea inca 5 minute (depinde cat de moi doriti ouale; puteti verifica in acest timp cum e galbenusul si mai lasati 1-2 minute daca il doriti tare). 4. Serviti imediat presarat cu branza de iaurt (sau feta) si patrunjel tocat. Si nu uitati de painea prajita ca sa incingeti in sos!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua cartofi taranesti sos marinat salata vietnameza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2156 viz    0 com
1557 viz    0 com
1123 viz    0 com
2353 viz    0 com
1242 viz    0 com
1136 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1781 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017857 (s)