News Flash:

Oua fierte pane

11 Octombrie 2011
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua fierte pane
Ingrediente: 8 oua fierte tari 4 linguri pane mare (la punga) sau pesmet mare de paine cateva fire de patrunjel faina 4 fire de ceapa verde 2 oua crude 1 praf de sare piper Mod de preparare: Prima data se curata ouale fierte, dupa care se taie in doua, pe partea cea mai rotunda. Se bat bine cele doua oua crude, apoi se amesteca intr-un castron cu sare, piper si patrunjel proaspat tocat marunt. Se adauga faina, ceapa verde tocata marunt, pesmetul sau paneul. Se tavalesc in acest amestec jumatatile de ou fiert si apoi se prajesc in ulei incins pana devin aurii-crocante. Se indeparteaza surplusul de grasime cu ajutorul unui servet absorbant. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua bucataria internationala retete vegetariene pesmet patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1277 viz    0 com
2102 viz    0 com
1445 viz    0 com
2667 viz    0 com
1289 viz    0 com
1277 viz    0 com
1179 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013016 (s)