News Flash:

Oua de prepelita la cuptor

17 Decembrie 2018
219 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

1 felie paine de secara
2 felii sunca presata
cateva felii pastrama uscata de vita
3 felii cascaval
1 fir ceapa verde
1 fir usturoi verde
3 fire marar
50 g unt topit partial
7 oua prepelita

Mod de preparare:

Mai intai am topit partial untul, in care am adaugat mararul si usturoiul tocate marunt. Ceapa am tota-o si pe ea rondele. Painea, sunca, pastrama si cascavalul le-am taiat cubulete.
Intr-un vas de ceramica uns cu putin unt, am pus paine, jumatate din amestecul de unt, apoi sunca, pastrama si cascavalul amestecate, deasupra am pus restul de unt si am dat la cuptor pentru vre-o 5 minute. Am scos vasul din cuptor si am pus ouale de prepelita, apoi am dat din nou la cuptor pentru 10 minute, sau pana ouale s-au gatit.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua prepelita mic dejun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014547 (s)