News Flash:

Oua de Paste

6 Aprilie 2011
1356 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
oua la Pasti
Ingrediente: oua apa untura 1 lingura otet sare Mod de preparare: 1. La cumparare, alegeti oualele cu suprafata neteda pentru ca culoarea sa fie uniforma pe ou. 2. Spalati-le bine cu detergent de vase inainte de fierbere si clatiti-le cu atentie. 3. Dupa ce s-au uscat, puneti-le la fiert evitand a le crapa din greseala. 4. Adaugati sare in apa pentru ca oualele sa fie usor de cojit. 5. Puneti in vas o lingura de ora si adaugati vopseaua, urmand instructiunile de pe plicul de vopsea de oua. 6. Dupa ce le-ati vopsit lasati-le sa se usuce. 7. Cat sunt inca fierbinti puneti-va o soseta groasa pe mana. 8. Puneti cate un pic de untura in mana si ungeti fiecare ou cu putina untura pentru a-si pastra culoarea si pentru a prinde luciu. 9. Asezati-le in cos de nuiele tapetat cu iarba si crengute verzi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua untura otet sare oua fierte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1881 viz    0 com
1352 viz    0 com
1267 viz    0 com
1264 viz    0 com
1334 viz    0 com
3559 viz    0 com
1169 viz    0 com
2660 viz    0 com
2177 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1756 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013670 (s)