News Flash:

Oua de Paste

6 Aprilie 2011
1445 Vizualizari | 0 Comentarii
oua la Pasti
Ingrediente: oua apa untura 1 lingura otet sare Mod de preparare: 1. La cumparare, alegeti oualele cu suprafata neteda pentru ca culoarea sa fie uniforma pe ou. 2. Spalati-le bine cu detergent de vase inainte de fierbere si clatiti-le cu atentie. 3. Dupa ce s-au uscat, puneti-le la fiert evitand a le crapa din greseala. 4. Adaugati sare in apa pentru ca oualele sa fie usor de cojit. 5. Puneti in vas o lingura de ora si adaugati vopseaua, urmand instructiunile de pe plicul de vopsea de oua. 6. Dupa ce le-ati vopsit lasati-le sa se usuce. 7. Cat sunt inca fierbinti puneti-va o soseta groasa pe mana. 8. Puneti cate un pic de untura in mana si ungeti fiecare ou cu putina untura pentru a-si pastra culoarea si pentru a prinde luciu. 9. Asezati-le in cos de nuiele tapetat cu iarba si crengute verzi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua untura otet sare oua fierte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1978 viz    0 com
1441 viz    0 com
1353 viz    0 com
1356 viz    0 com
1422 viz    0 com
3665 viz    0 com
1234 viz    0 com
2795 viz    0 com
2280 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014285 (s)