News Flash:

Oua de ciocolata cu unt de arahide

8 Aprilie 2014
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g de zahar
1 ceasca de unt de arahide
1/4 ceasca de unt
1 lingura de lapte
240 g de ciocolata neagra
1 lingura de margarina

Mod de preparare:

Amesteca zaharul cu untul de arahide, laptele si untul obisnuit si omogenizeaza compozitia. Formeaza oua mici din aluat si pune-le la racit in frigider, timp de o ora.
Taie ciocolata in bucati mici si topeste-o alaturi de margarina, la caldura medie. Scufunda ouale in glazura, unul cate unul, cu ajutorul unei furculite sau al unor betisoare pentru frigarui. Asaza-le sa se usuce pe o tava acoperita cu hartie de copt.
 
Poti decora ouale de Paste cu unt de arahide si bombonele mici speciale pentru ornat (improvizeaza cu orice ingredient de menaj ti se pare potrivit). Serveste-le alaturi de un pahar de lapte caldut sau de o cafea cu scortisoara.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua ciocolata oua paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2120 viz    0 com
1410 viz    0 com
2508 viz    0 com
2257 viz    0 com
1557 viz    0 com
3934 viz    0 com
3165 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023115 (s)