News Flash:

Oua cu sunca in aspic

28 Martie 2016
3778 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cativa morcovi fierti
40 gr gelatina
330 g sunca taiata marunt
5 oua
120 gr castraveciori

Mod de preparare:

1. Pune gelatina la hidratat in apa sau supa de pui vreo 10 minute. Amesteca regulat, la foc potrivit.
2. Tapeteaza cu folie alimentara o tava de cozonac si pune jumatate din cantitatea de gelatina in ea.
3. Taie marunt morcovii si pune-i tava.
4. Fierbe ouale, cojeste-le si taie-le la o dimensiune mai mare.
5. Taie marunt castraveciori si pune-i in tava, impreuna cu ouale.
6. Nu uita sa incorporezi si sunca.
7. Toarna restul de gelatina, acopera tava si da-o la rece. Daca nu tii regim, poti presara putina sare in tava inainte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta pasti oua aspic aspic paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019969 (s)