News Flash:

Oua cu spanac la cuptor

23 Mai 2012
3579 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua cu spanac la cuptor
Ingrediente:

1 kg spanac
4 oua
5o g cascaval ras
3 linguri unt
1 lingura otet
nucsoara
putina zeama de lamaie sau iaurt
piper
sare


Mod de preparare:

Se spala spanacul in mai multe ape si se taie marunt, marunt (cu cat e mai marunt, cu atat copiii il pot manca cu mai multa usurinta); se trage apoi la tigaie in 2 linguri de unt topit.
Se adauga sarea, piperul, nucsoara.
Intr-un vas termorezistent, uns cu unt asezam spanacul condimentat.
Preparam ouale romanesti in apa clocotita in care am pus sare si 1 lingura otet; se sparg intr-un vas mic si le dam drumul in apa clocotita.
Se scot cu spumiera si facand un culcus le asezam pe fiecare pe patul de spanac. Presaram cascaval ras si dam la cuptor la foc iute! Se serveste imediat, stropind dupa gust cu zeama de lamaie.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac oua cascaval unt otet nucsoara iaurt pipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3003 viz    0 com
4716 viz    0 com
4256 viz    0 com
1999 viz    0 com
2610 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018973 (s)