News Flash:

Oua cu sos de smantana

7 Decembrie 2011
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua cu sos de smantana
Ingrediente: miezul de la o felie de paine inmuiat in lapte 6 oua 1 galbenus crud 1 lingurita unt 1 ceapa tocata si calita in unt 1 lingura pesmet 1 lingura marar proaspat tocat salata verde sare Pentru sos: 1 lingurita faina 250 ml smantana Mod de preparare: Ouale se pun la fiert, apoi se lasa sa se raceasca, se curata si se taie pe lung, in doua. Galbenusurile se freaca cu miezul de paine, untul, galbenusul crud si miezul de paine. Se adauga sarea si ceapa, se omogenizeaza si se umplu albusurile cu aceasta pasta. Se tavalesc in pesmet, iar apoi se prajesc in unt. Smantana se amesteca cu faina si se pune intr-o craticioara pe foc mic. Dupa cateva clocotei se toarna peste oua. Se servesc calde, intr-o farfurie decorata cu salata. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive ovomaltine oua galbenus pesmet smantana faina masline negre
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1104 viz    0 com
1223 viz    0 com
4543 viz    0 com
3086 viz    0 com
2065 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014779 (s)