News Flash:

Oua cu mozzarella si rosii

13 August 2013
1820 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 de grame rosii
125 grame mozzarella
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 legatura de busuioc
8 oua
2 linguri cu lapte
sare
piper
4 linguri cu ulei de masline

Mod de preparare:

Se spala rosiile, se taie in patru, se scot semintele si cotorul, iar pulpa se taie in cuburi mici. Se adauga mozzarella, dupa ce in prealabil a fost taiata in cuburi mici. Se curata ceapa si usturoiul, apoi se toaca marunt. Se spala busuiocul si se usuca. Se indeparteaza tulpinile groase si se toaca. Mai apoi se sparg ouale si se amesteca cu laptele. Se adauga sare si piper.

Se pregatesc doua omlete, iar astfel se vor folosi jumatate din ingrediente pentru fiecare omleta. Se prajesc cuburile de ceapa si usturoi in ulei, apoi se presara busuioc si se mai prajeste un pic.
Se amesteca ouale cu rosiile, iar jumatate din cantitate se va turna in tigaie. Se intinde uniform si se lasa pe foc timp de 5 minute. Se adauga mozzarella si se mai gateste pentru cateva minute.
Se scoate omleta si se prajeste si pe cealalta parte, apoi se mai gateste pentru 3 minute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mozzarella busuioc lapte piper tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019152 (s)