News Flash:

Oua cu cascaval pe pat de spanac

22 Noiembrie 2013
1433 Vizualizari | 0 Comentarii
Inggrediente:

4 oua
1 kg spanac
3 linguri unt
5o g cascaval ras
1 lingura otet
piper
sare
nucsoara
putina zeama de lamaie sau iaurt

Mod de preparare:

Se spala spanacul in mai multe ape si se taie marunt, marunt (cu cat e mai marunt, cu atat copiii il pot manca cu mai multa usurinta); se trage apoi la tigaie in 2 linguri de unt topit. Se adauga sarea, piperul, nucsoara. Intr-un vas termorezistent, uns cu unt asezam spanacul condimentat.
Preparam ouale romanesti in apa clocotita in care am pus sare si 1 lingura otet; se sparg intr-un vas mic si le dam drumul in apa clocotita.

Se scot cu spumiera si facand un culcus le asezam pe fiecare pe patul de spanac. Presaram cascaval ras si dam la cuptor la foc iute! Se serveste imediat, stropind dupa gust cu zeama de lamaie.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

culinar bzi retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020763 (s)