News Flash:

Oua cu carnati si ciuperci champignon

21 Octombrie 2011
2770 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua cu carnati si ciuperci champignon
Ingrediente: 2 oua 200 gr carnati picanti sau afumati 300 gr ciuperci champignon 150 ml smantana 2,3 linguri de ulei de masline piper sare Mod de preparare: Se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt. Se calesc in 2,3 linguri de ulei de masline timp de 10 minute, la foc iute. Se adauga carnatii taiati marunt si se mai calest 6-7 minute. Se pune smantana si se amesteca bine in jur de 5 minute, dupa care se potriveste de sare si piper. Se incinge cuptorul la 180 de grade. Toata compozitia se imparte in doua tavite pentru cuptor, se face cate o gropita in mijloc si se adauga oul cu grija, sa nu se sparga. Se da la cuptor pana se intareste usor oul. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua bucataria internationala sare fina ciuperci brune smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3043 viz    0 com
1019 viz    0 com
1287 viz    0 com
1127 viz    0 com
3209 viz    0 com
1051 viz    0 com
1545 viz    0 com
1037 viz    0 com
2271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012973 (s)