News Flash:

Oua coapte in cartofi cu cascaval

2 Aprilie 2013
5836 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua mici
4 cartofi medii
50 g cascaval sau cheddar
50 g unt
patrunjel proaspat, tocat
piper
sare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade. Spala cartofii si pune-i la copt timp de o ora si jumatate. Cand s-au copt, taie-le un capac (nu la jumatate) si lasa-i sa se raceasca putin. Scoate-le miezul cu o lingurita pana la cativa milimetri de coaja. Miezul de cartof copt se zdrobeste si se amesteca cu unt, cascaval, sare si piper. Umple cojile de cartofi pregatite cu aceasta umplutura pana la jumatate de centimetru de marginile de sus.
Sparge in fiecare cartof un ou, condimenteaza cu sare si piper si coace-le timp de 30 de minute pana cand ouale se intaresc. Serveste fierbinte cu patrunjel tocat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua coapte retete oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1522 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017882 (s)