News Flash:

Oua coapte cu prosciutto si parmezan

2 Aprilie 2013
2346 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua la temperatura camerei
50 g parmezan ras
2 fire ceapa verde
2 felii prosciutto prajite bine si maruntite
2 lingurite ardei rosu iute, tocat marunt (poti folosi si fulgi de ardei)
piper
sare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 230C. Separa ouale, pastrand fiecare galbenus intr-un recipient separat. Pune albusurile intr-un bol si bate-le spuma (5-6 minute). Amesteca in spuma parmezaul ras, ceapa verde, baconul maruntit si ardeiul iute. Aseaza 4 gramajoare din aceasta spuma intr-o tava, pe o hartie de copt. Formeaza o adancitura in mijlocul fiecareia dintre ele. Pune tava la cuptor pentru 3 minute pana cand se rumenesc putin, dar nu sunt coapte complet.
Apoi, cu grija, pune in fiecare adancitura cate un galbenus si baga tava la cuptor inca 4 -5 minute pana cand galbenusurile se intaresc, dar mijlocul este inca moale. Serveste-le fierbinti.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1482 viz    0 com
2215 viz    0 com
2678 viz    0 com
3166 viz    0 com
2788 viz    0 com
1657 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2071 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024988 (s)