News Flash:

Oua a la Jamie Oliver

28 Aprilie 2014
1514 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua batute usor
8 oua fierte
150g pesmet auriu
faina
800g carne de carnati
1 lingura mustar englezesc
1 nucsoara
1 legatura patrunjel tocat marunt (fara cozi)
piper
sare
1 legatura chives tocat
ulei

Mod de preparare:

In loc de carne de carnati cumpara carnati de calitate pe care ii desfaci dim membrana si folosesti carnea lor. Curata ouale fierte si pune carnea de la carnati intr-un bol impreuna cu ierburile aromatice tocate, nucsoara rasa, mustarul, sare si piper. Amesteca ingredinetele din bol cat se se omogenizeze si formeaza 8 bile din carnea tocata.

Pregateste 3 farfurii: una cu faina, una cu ouale batute si una cu pesmet. Pudreaza-ti palmele cu faina, aplatizeaza una din bilele de carne, tavaleste un ou fiert prin faina, aseaza-l in mijlocul carnii si apoi imbraca-l in carnea tocata formand din nou o bila. Repeta operatiunea pana cand formezi 8 bile noi care ascund un ou la mijloc.

Tavaleste-le prin faina si scutura faina in exces, inmoaie-le in ou batut si apoi tavaleste-le prin pesmet. Incinge ulei din belsug intr-o tigaie adanca pana cand ajunge al 150C. Pune bilele de carne in uleiul incins. Prajeste-le timp de 4 minute, intorcandu-le din cand in cand, pana cand devin aurii.
Scoate-le pe servetele de hartie. Lasa-le sa se racoreasca pentru cateva minute si serveste-le cu cheddar, muraturi si cateva cepe.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

jamie oliver retete oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1874 viz    0 com
1374 viz    1 com
1277 viz    0 com
1554 viz    0 com
1187 viz    0 com
982 viz    0 com
1063 viz    0 com
1093 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1469 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014154 (s)