News Flash:

Ou in chifla

19 Mai 2011
1274 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ou in chifla
Ingrediente: 4 chifle 4 oua cascaval sare piper boia unt Mod de preparare: Taiem capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit. Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei. In locul ramas gol punem cate putin unt si spargem cate un ou. Punem cate putina sare, piper si boia. Preincalzim cuptorul la 180 grade. Introducem chiflele si le lasam 15-20 minute. Scoatem si punem cascaval ras si bagam inapoi la cuptor pana se rumeneste usor. Dupa cele 15-20 minute, atunci cand punem cascavalul, scoatem si folia. Astfel vom obtine un mic dejun cu o chifla cu coaja usor crocanta, miez cald si moale si ou.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua colaci cascaval unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1729 viz    0 com
1221 viz    0 com
1137 viz    0 com
1058 viz    0 com
1114 viz    0 com
1181 viz    0 com
1341 viz    0 com
1172 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019835 (s)