News Flash:

Ou in chifla

19 Mai 2011
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Ou in chifla
Ingrediente: 4 chifle 4 oua cascaval sare piper boia unt Mod de preparare: Taiem capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit. Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei. In locul ramas gol punem cate putin unt si spargem cate un ou. Punem cate putina sare, piper si boia. Preincalzim cuptorul la 180 grade. Introducem chiflele si le lasam 15-20 minute. Scoatem si punem cascaval ras si bagam inapoi la cuptor pana se rumeneste usor. Dupa cele 15-20 minute, atunci cand punem cascavalul, scoatem si folia. Astfel vom obtine un mic dejun cu o chifla cu coaja usor crocanta, miez cald si moale si ou.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua colaci cascaval unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1618 viz    0 com
1106 viz    0 com
1046 viz    0 com
988 viz    0 com
1020 viz    0 com
1111 viz    0 com
1233 viz    0 com
1081 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012381 (s)