News Flash:

Ou in chifla

19 Mai 2011
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
Ou in chifla
Ingrediente: 4 chifle 4 oua cascaval sare piper boia unt Mod de preparare: Taiem capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit. Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei. In locul ramas gol punem cate putin unt si spargem cate un ou. Punem cate putina sare, piper si boia. Preincalzim cuptorul la 180 grade. Introducem chiflele si le lasam 15-20 minute. Scoatem si punem cascaval ras si bagam inapoi la cuptor pana se rumeneste usor. Dupa cele 15-20 minute, atunci cand punem cascavalul, scoatem si folia. Astfel vom obtine un mic dejun cu o chifla cu coaja usor crocanta, miez cald si moale si ou.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua colaci cascaval unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1681 viz    0 com
1175 viz    0 com
1101 viz    0 com
1027 viz    0 com
1071 viz    0 com
1149 viz    0 com
1296 viz    0 com
1138 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013214 (s)