News Flash:

Otraviti intentionat! 2 toxine extrem de periculoase pe care statul ne obliga sa le cumparam zilnic

24 Noiembrie 2014
1344 Vizualizari | 0 Comentarii
Stiai ca, zilnic, pe mesele noastre ajung in jur de 200 de pesticide si ca milioane de tone sunt aruncate pe terenurile pe care se cultiva alimentele? Ba mai mult, o gramada de substante nici macar nu au fost testate pentru siguranta umana. Iata 4 dintre cele mai periculoase toxine, puse intentionat in alimente, pentru a ne otravi:

1. Hormonii de crestere – BGH
Un hormon produs natural de vite e modificat genetic, astfel incat sa rezulte hormonul de crestere BGH. De ce? Pentru a creste cantitate de lapte chiar si cu aproximativ 25%. In urma testarii pe cobai hraniti cu lapte de la aceste vite, s-a descoperit ca 20-30% dintre ei s-a semnalat prezenta unor chisturi tiroidiene.

2. Aditivi
In general, in mancare gasim cam 200 de aditivi alimentari. Colorantii sunt doar cativa dintre acestia. Unde ii gasim? Spre exemplu, galbenul nr. 5 este in: bauturi racoritoare, cerealele pentru micul dejun, bomboane, inghetata, paste, produse de patiserie.
Multi aditivi pot fi chiar si cancerigeni.
Pe cat posibil, trebuie sa evitam: uleiul vegetal bromurat, aspartamul, zaharina, sulfitii, nitritii, monoglutamatul de sodiu (MGS).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


hormoni crestere mgs bgh aditivi alimentari toxine otrava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030421 (s)