News Flash:

Ostropel din carne de cocos

24 Mai 2016
23698 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

carne de cocos (2 pulpe, aripile)
2-3 rosii mai mari
cativa catei de usturoi
piper
sare
putin cimbru
foi de dafin (optional)
250-300 ml apa in care a fiert carnea
cateva linguri de ulei

Mod de preparare:

1. Piseaza usturoiul foarte bine si amesteca-l cu sarea, dafinul, rosiile maruntite, uleiul si sarea.
2. Pune carnea intr-o tava din sticla termorezistenta si toarna mixul peste ea.
3. Adauga apoi apa in care a fiert carnea inainte, acopera si baga in cuptorul incins, pentru vreo jumatate de ora. Ca sa mai scada lichidul, ia capacul si mai lasa carnea in cuptor inca vreo 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ostropel carne ostropel cocos ostropel reteta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2149 viz    0 com
3874 viz    0 com
5029 viz    0 com
4174 viz    0 com
1530 viz    0 com
1192 viz    0 com
1022 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013271 (s)