News Flash:

Ostropel de pui cu busuioc

5 Iunie 2012
2887 Vizualizari | 0 Comentarii
Ostropel de pui
Ingrediente:

4 copanele de pui
1 ardei rosu
1 pahar de vin
2 cepe
3 linguri pasta de tomate
4 catei usturoi
cimbru
busuioc
foaie de dafin
piper
sare


Mod de preparare:


Pulpele le spalam si le condimentam dupa care le prajim in putin ulei pana se schimba culoarea,adaugam vinul si lasam sa fiarba cca 5 minute. Scoatem pulpele pe o farfurie. In vin adaugam ceapa,ardeiul curatate si tocate. Dupa ce s-au inmuiat adaugam pasta de tomate, cimbru, busuioc, foaia de dafin. Adaugam pulpele si lasam sa fiarba. Adaugam usturoiul taiat, condimentam dupa gust cu sare si piper si mai lasam sa fiarba cca 5 min si oprim focul.

sursa: sfatulparintilor.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei rosu vin cepe usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019294 (s)