News Flash:

Ostropel de peste

3 Noiembrie 2011
1415 Vizualizari | 0 Comentarii
Ostropel de peste
Ingrediente: 1 kg peste faina 2 capatani usturoi 4 rosii condimente vegeta tarhon 500 ml apa ulei piper sare Mod de preparare: Pestele se curatae, se pune o tigaie cu ulei la incins si se adauga pestele tras prin faina. Intre timp se pune apa la fiert impreuna cu condimentele si cu usturoiul (pisat sau dat prin razatoare). Dupa primul clocot se adauga pestele si rosiile intregi decojite, se drege de sare si piper, iar apoi se asezoneaza cu tarhon. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina usturoi branza framantata ciorba radauteana ulei rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

991 viz    0 com
2084 viz    0 com
2305 viz    0 com
1031 viz    0 com
2161 viz    0 com
821 viz    0 com
1154 viz    0 com
1838 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022484 (s)