News Flash:

Ostropel de peste

3 Noiembrie 2011
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
Ostropel de peste
Ingrediente: 1 kg peste faina 2 capatani usturoi 4 rosii condimente vegeta tarhon 500 ml apa ulei piper sare Mod de preparare: Pestele se curatae, se pune o tigaie cu ulei la incins si se adauga pestele tras prin faina. Intre timp se pune apa la fiert impreuna cu condimentele si cu usturoiul (pisat sau dat prin razatoare). Dupa primul clocot se adauga pestele si rosiile intregi decojite, se drege de sare si piper, iar apoi se asezoneaza cu tarhon. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina usturoi branza framantata ciorba radauteana ulei rosii
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

942 viz    0 com
2034 viz    0 com
2241 viz    0 com
2096 viz    0 com
779 viz    0 com
1112 viz    0 com
1748 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022109 (s)