News Flash:

Osso Bucco Milanesse

18 Iunie 2012
3134 Vizualizari | 0 Comentarii
Osso Bucco Milanesse este specific Lombardiei, Milano. Ea consta intr-o felie mai mare de carne de vita cu os, sectionata din partea superioara a piciorului de vitel, servita cu o garnitura de orez si de sos Gremolade (obtinut din patrunjel, coaja de lamaie si usturoi) ori cu sos de rosii uscate, scortisoara si morcovi rasi.

Ingrediente:

1 kg rasol de vita cu os, feliat
3 morcovi
2 cepe
1 telina mica
3-4 frunze de dafin
2-3 betisoare de scortisoara
1 legatura de patrunjel
1 lamaie
2-3 catei de usturoi
1 lingura paste de tomate
500 ml supa de legume
100 gr unt
piper
sare


Mod de preparare:

Se trec feliile de rasol prin faina si se prajesc in unt cate 4-5 min. pe fiecare parte, apoi, in untul ramas, se calesc legumele curatate si taiate cubulete. Dupa cca 6 min se adauga pastele de tomate si supa. Se adauga si feliile de rasol prajite, betisoarele de scortisoara si foile de dafin. Se acopera cu un capac si se fierbe totul inca 50-60 min la foc mic. In final se pune usturoiul tocal marunt, impreuna cu patrunjelul si coaja de lamaie rasa fin. se mai lasa la fiert inca 2-3 min, dupa care se serveste cu garnitura la alegere.
Osso Bucco Milanesse recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi cepe telina patrunjel lamaie usturoi unt pipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2296 viz    0 com
1884 viz    0 com
2951 viz    0 com
1571 viz    0 com
3282 viz    0 com
3458 viz    0 com
2523 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1531 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014124 (s)