News Flash:

Orez verde mexican

16 Ianuarie 2013
1761 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr orez
 30 ml ulei de masline
450 ml supa de pui
2 ardei tocati
300 gr patrunjel tocat
1 catel de usturoi
1 ceapa tocata
sare
piper

Mod de preparare:

Intr-un blender amesteca patrunjelul cu ardeii, ceapa, usturoiul si 100 ml de supa de pui. Amesteca pana obtii o pasta cremoasa. Incinge uleiul intr-o cratita. Adauga orezul si amesteca bine. Lasa orezul sa isi schimbe usor cularea. Adauga apoi amestecul de patrunjel si mai lasa pe foc timp de cateva minute.

Adauga apoi restul supei si lasa pe foc pana cand da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa la fiert timp de 15 minute. Acopera apoi cratita cu un prosop curat si pune capacul. Prosopul va ajuta la absorbirea lichidului, iar orezul se va gati la aburi.
Orezul verde mexican se serveste ca atare. Il poti servi la diverse preparate din carne.

Sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ardei tocati patrunjel tocat ceapa tocata sare piper blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1946 viz    0 com
1683 viz    0 com
2989 viz    0 com
3090 viz    0 com
2200 viz    0 com
2780 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1792 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013826 (s)