News Flash:

Orez sarbesc

29 Septembrie 2011
3483 Vizualizari | 0 Comentarii
Orez sarbesc
Ingrediente: orez, patrunjel, 1 cub delikat, ulei, sare, piper, usturoi, 1 ceapa, 2 ardei grasi, 2 morcovi, 2 rosii Preparare: Se taie cubulete legumele. Intr-o tigaie se toarna putin ulei si se prajesc legumele (doar pentru a fi putin rumenite). Se toarna intr-o oala, se adauga si orezul, amestecand. Se acopera cu apa (de 4 ori mai multa decat orezul), in care se pune si cubul de delikat. Se fierbe la foc mic. In timpul fierberii se adauga usturoi si mirodenii dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat patrunjel pui mexican morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1589 viz    0 com
1304 viz    0 com
1249 viz    0 com
2501 viz    0 com
1871 viz    0 com
1875 viz    0 com
1946 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012581 (s)