News Flash:

Orez sarbesc

29 Septembrie 2011
3594 Vizualizari | 0 Comentarii
Orez sarbesc
Ingrediente: orez, patrunjel, 1 cub delikat, ulei, sare, piper, usturoi, 1 ceapa, 2 ardei grasi, 2 morcovi, 2 rosii Preparare: Se taie cubulete legumele. Intr-o tigaie se toarna putin ulei si se prajesc legumele (doar pentru a fi putin rumenite). Se toarna intr-o oala, se adauga si orezul, amestecand. Se acopera cu apa (de 4 ori mai multa decat orezul), in care se pune si cubul de delikat. Se fierbe la foc mic. In timpul fierberii se adauga usturoi si mirodenii dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat patrunjel pui mexican morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1644 viz    0 com
1335 viz    0 com
1304 viz    0 com
2572 viz    0 com
1907 viz    0 com
1903 viz    0 com
1997 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 37 queries | Mysql time :0.023586 (s)