News Flash:

Orez prajit cu bacon si oua

2 August 2011
1357 Vizualizari | 0 Comentarii
Orez prajit cu bacon si oua
Ingrediente: 200 g orez basmati 400 ml apa sare piper 3 oua 1 ceapa 1 morcov ½ ardei rosu ½ ardei galben 150 g mazare 200 g bacon Mod de preparare: Se pune la fiert orezul in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se  lasa sa se raceasca. Ceapa se toaca marunt, iar morcovul si ardeii cubulete. Mazarea se scurge si se caleste in putin ulei, apoi se adauga 50 ml apa si se fierbe pana scade aceasta. Ouale se bat cu un praf de sare si piper si se pun in tigaie, peste legumele moi. Se amesteca formand “jumari” de oua, apoi se pune orezul si din nou se amesteca. Se serveste cald alaturi de bacon rumenit sau simplu, stropit cu lamaie. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa fasole somon caju patrunjel radacina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1548 viz    0 com
1336 viz    0 com
1256 viz    0 com
1087 viz    0 com
2485 viz    0 com
1118 viz    0 com
1122 viz    0 com
1998 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019681 (s)