News Flash:

Orez picant cu creveti

4 Martie 2012
1375 Vizualizari | 0 Comentarii
Orez picant cu creveti
Ingrediente:

1 pahar (180 ml) orez thailandez
6-8 creveti
2 rosii
1 lingura de ulei de masline
1/4 ceapa
1 catel de usturoi
1 pahar si jumatate de apa
un praf de cumin
cateva picaturi de tabasco
sare
piper

un cubulet de unt
50 ml lapte
putin cascaval ras
50 ml smantana
cateva frunze de coriandru tocate

Mod de preparare:

Orezul se spala, se scurge bine si apoi se caleste putin in ulei. Intr-un blender se mixeaza restul ingredientelor, mai putin una din rosii care se taie cubulete. Pasta rezultata se toarna peste orez, se adauga si rosia taiata, untul si se lasa sa fiarba pe foc potrivit pana se absoarbe tot lichidul. Crevetii se curata, se spala si se calesc putin in tigaie sau se fierb la aburi. Laptele se amesteca cu smantana si se pune pe foc mic. Cand incepe sa fiarba , se adauga cascavalul, se amesteca si se inchide focul. Se trece orezul in farfurie, deasupra se aranjeaza crevetii si peste ei se toarna sosul cu cascaval. Se presara coriandrul tocat si se serveste.
Orez picant cu creveti pregatit de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez thailandez creveti rosii ceapa usturoi apa cumin tabasco sarepiper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1495 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011248 (s)