News Flash:

Orez indian prajit

15 Aprilie 2011
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
Orez indian prajit
Ingrediente: - orez - sunca presata - ciuperci - morcovi - patrunjel Mod preparare: Se fierbe orezul. Se puna apa la fiert, se tranteste orezul si se acopera vasul cu un capac timp de 25 de minute. Important este sa nu ridicati capacul. Dupa se scoate si se scurge de apa. Se toaca marunt morcovii, patrunjelul, sunca presata, ciupercile. Intr-un wok se pune ulei si cu chili, oregano, si mirodenii pe care le mai aveti prin casa. Cand uleiul s-a incalzit puneti sunca si morcovul. Dupa un timp se trantesc si ciupercile. Dupa 5-10 minute se tranteste si orezul pus deoparte. Se mesteca din cand in cand ca sa nu se prinda. Se presara deasupra chili, piper, si ce mai aveti prin casa. Se ridica de pe foc cand cosiderati ca este gata. Concluzii: - cand fierbeti orezul NU ridicati capacul timp de 25 de minute ca sa vedeti daca s-a fiert - puneti incerca tot felul de mirodenii pentru gust - in uleiul din tigaie se poate praji alaturi de mirodenii si 3 ardei iuti - se poate pune si mazare - sunca presata se poate inlocui cu pui pregatit (prajit) dinainte - o reteta rapida si usoara
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat garnituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1245 viz    0 com
3287 viz    0 com
1339 viz    0 com
1614 viz    0 com
1163 viz    0 com
2688 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1505 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019114 (s)