News Flash:

Orez facut cu spanac si cascaval

10 Noiembrie 2014
1484 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

220 g orez
1 l supa de pui
100 g cascaval dat prin razatoare
1 lingura ulei de masline
250 g ciupercute taiate felii
1 ceapa tocata
150 g spanac proaspat
30 g unt

Mod de preparare:

Punem la fiert la foc mediu supa si 250 ml apa rece. Incingem uleiul intr-o oala la foc mediu si punem ceapa cu ciupercutele la calit timp de 5 minute. Adaugam apoi orezul si amestecam timp de un minut. Incorporam apoi cate un polonic din supa fierbinte si amestecam pana cand se absoarbe. Continuam pana cand se absoarbe toata supa si orezul devine moale si cremos. Indepartam vasul de pe foc si incorpram spanacul, cascavalul si untul. Lasam deoparte timp de 2 minute. Adaugam sare dupa gust si servim cald.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

risotto pilaf retete orez culinar retete sfaturi gatit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012607 (s)