News Flash:

Orez de post

14 Noiembrie 2011
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
Orez de post
Ingrediente: 300 g orez basmati 1 ceapa tocata marunt filamente de sofran 2 linguri coriandru tocat 1 lingura ulei de masline Mod de preparare: Filamentele de sofran amestecate cu putina sare se zdrobesc intr-un mojar si se lasa deoparte. Se incinge ulei intr-o oala la foc mdiu. Se caleste ceapa, amestecand 7 minute. Se adauga orezul in oala si apoi 650 ml apa clocotita. Se lasa sa dea in fiert. Se adauga sofranul cu sare si se reduce focul la minim. Se acopera vasul cu un capac si se amesteca ocazional. Se mai lasa pe foc 20 de minute, dupa care se da deoparte, pentru a se raci. Se presara coriandru la final. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene ceapa coltunasi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1756 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013768 (s)