News Flash:

Orez cu ton la cuptor

10 Aprilie 2014
2398 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

280 g orez
400 g ton (conserva)
1 lingura ulei de masline
1 ceapa tocata
1 ardei rosu tocat
2 dovlecei taiati cubulete
560 ml supa de pui
410 g rosii in bulion
cascaval dat prin razatoare

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Intr-o oala punem la calit in ulei incins ceapa, ardeiul si dovleceii. Dupa 5 minute adaugam orezul si amestecam timp de un minut. Adaugam supa si rosiile si lasam sa dea in clocot. Acoperim vasul cu un capac si bagam oala in cuptor timp de 20 de minute. Scoatem din cuptor, adaugam tonul si amestecam. Se serveste cu cascaval ras pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete risotto orez ton orez cuptor retete garnituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1119 viz    0 com
1758 viz    1 com
1490 viz    0 com
1783 viz    0 com
1520 viz    0 com
1458 viz    0 com
1693 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 36 queries | Mysql time :0.021286 (s)