News Flash:

Orez cu sunca si cascaval

28 Noiembrie 2011
2138 Vizualizari | 0 Comentarii
Orez cu sunca si cascaval
Ingrediente: 500 gr orez cu bob lung 15 gr cascaval ras 100 gr sunca presata 4 ciuperci proaspete 1 ou 1 ardei capia 100 gr morcovi mici 1,5 l supa 100 ml ulei Mod de preparare: Mai intai se pregateste supa. Ardeiul se toaca marunt, iar ciupercile se curata si se taie la fel. In supa fierbinte se pun ardeiul, morcovii si ciupercile si se lasa la fiert pana se inmoaie legumele. Dupa aceea se strecoara si se scot legumele pe o farfurie. In supa ramasa se pune orezul si se lasa la fiert pana este gata. Se opreste focul, se da deoparte timp de 10 minute, iar apoi se amesteca cu uleiul. Intre timp se taie sunca cubulete si se amesteca cu legumele fierte. Se unge un vas termorezistent cu ulei, se pune un strat de orez, apoi unul de legume cu sunca, apoi iarasi orez, pana la terminarea ingredientelor (ultimul strat trebuie sa fie de orez), apoi se unge cu oul batut. Se baga la cuptor pentru 30 de minute. Cand se scoate se presara cascavalul ras si se mai baga in cuptor, cu focul oprit, aproximativ 10 minute. sursa articol: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval urda ciuperci oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1179 viz    0 com
1537 viz    0 com
2044 viz    0 com
2083 viz    0 com
1283 viz    0 com
1198 viz    0 com
1729 viz    0 com
1242 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025568 (s)