News Flash:

Orez cu sparanghel si parmezan

17 Februarie 2014
2362 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare
2 linguri suc de lamaie
1/2 lingurita coaja lamaie
400 g sparanghel taiat in bucati de 1cm
80 ml vin alb sec
700 ml supa concentrata de pui
200 g orez Arborio
2 catei usturoi
1 lingura ulei de masline
2 linguri unt
1 ceapa tocata
piper
50 g parmezan ras

Mod de preparare:


Amesteca intr-un bol de ceramica untul, uleiul de masline, ceapa si usturoiul tocat si pune-le la microunde, la putere mare , timp de 3 minute. Adauga orezul si amesteca bine. Mai pune la microunde inca 3 minute, la putere mare. Adauga supa concentrata de pui si vinul, amesteca si gateste la microunde inca 16 minute, amestecand la fiecare 4 minute.
Adauga bucatile de sparanghel si mai pune la microunde 3 minute. La final, condimenteaza cu sare, piper si jumatate din parmezan. Serveste risotto cu restul de parmezan presarat deasupra.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete risotto retete orez retete bzi risotto sparanghel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013687 (s)