News Flash:

Orez cu salata de legume

31 Martie 2011
5015 Vizualizari | 0 Comentarii
Orez cu salata de legume
Mod de preparare:

Se fierbe orezul 20 de minute.
Intre timp, morcovii si zucchini se taie in cuburi de 1 cm.
Ardeii se injumatatesc, se indeparteaza samburii si se taie in bucatele micii.
Ceapa se taie marunt.

Se amestecu galbenusul cu mustar si otet. Se incorporeaza treptat uleiul , apoi iaurtul si ceapa si totul se condimenteaza cu sare si piper.

Se calesc legumele sis e amesteca cu orez si cu maioneza. Frunzele de salata se pun pe un platou si desupra se aseaza salata de orez.
Se presara cu patrunjel si boia.

Ingrediente:

200 g orez
200 g morcovi
200 g zucchini
1 ceapa verde
1 galbenus proaspat
1 lingura de ceai de mustar
Jumatate de lingura (lingura de ceai) de sare de mare
Cate un ardei rosu si galben
5 linguri de supa de otet de vin alb
150 ml de ulei de masline
200 g de iaurt
Piper alb macinat
Cateva frunze de salata
5-6 linguri de supa de frunze de patrunjel tocat
O lingura de supa de boia de ardei dulce
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

alimentatie sanatoasa delikat vinete soia morcovi banane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1323 viz    0 com
3275 viz    0 com
2362 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 35 queries | Mysql time :0.014093 (s)