News Flash:

Orez cu salata de legume

31 Martie 2011
5504 Vizualizari | 0 Comentarii
Orez cu salata de legume
Mod de preparare: Se fierbe orezul 20 de minute. Intre timp, morcovii si zucchini se taie in cuburi de 1 cm. Ardeii se injumatatesc, se indeparteaza samburii si se taie in bucatele micii. Ceapa se taie marunt. Se amestecu galbenusul cu mustar si otet. Se incorporeaza treptat uleiul , apoi iaurtul si ceapa si totul se condimenteaza cu sare si piper. Se calesc legumele sis e amesteca cu orez si cu maioneza. Frunzele de salata se pun pe un platou si desupra se aseaza salata de orez. Se presara cu patrunjel si boia. Ingrediente: 200 g orez 200 g morcovi 200 g zucchini 1 ceapa verde 1 galbenus proaspat 1 lingura de ceai de mustar Jumatate de lingura (lingura de ceai) de sare de mare Cate un ardei rosu si galben 5 linguri de supa de otet de vin alb 150 ml de ulei de masline 200 g de iaurt Piper alb macinat Cateva frunze de salata 5-6 linguri de supa de frunze de patrunjel tocat O lingura de supa de boia de ardei dulce
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alimentatie sanatoasa delikat vinete soia morcovi banane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1517 viz    0 com
3469 viz    0 com
2457 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019210 (s)