News Flash:

Orez cu pulpe de pui

11 Septembrie 2013
1899 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 pulpe
1 cana orez
1 morcov
1 ardei gras
1 ceapa
sare
piper
frunze de patrunjel pentru decor

Mod de preparare:

Condimentam carnea apoi o rumenim in ulei; separat facem un ghiveci de orez cu legume; se calesc ceapa, morcovul si ardeiul taiat cubulete, adaugam orezul, condimentele si completam cu 3 cani cu apa fierbinte. Lasam sa fiarba pana ce s-a umflat bobul de orez si a scazut lichidul.
Se servesc pulpele cu garnitura obtinuta, decorata fin cu o ploaie de patrunjel verde si o salata la alegere!

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pulpe morcov ceapa piper garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4812 viz    0 com
2523 viz    0 com
3438 viz    1 com
1902 viz    0 com
2217 viz    0 com
2841 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014541 (s)